Psykoterapeut MPF
Terapi

psykoterapeut mpf - KLINIK PÅ FREDERIKSBERG OG I FAXE

De fleste af os oplever indimellem udfordringer eller svære tidspunkter i livet, hvor terapi og samtaler vil være en stor hjælp.

 

Det kan også være symptomer på stress, angst, tristhed eller depression. For andre kan der være mere akutte årsager, som for eksempel tab af nær relation, ulykke, sygdom, dødsfald, skilsmisse m.m.
Læs mere om individuel terapi

Jeg kan godt forstå hvis du er lidt skeptisk overfor terapi på nettet. Men det fungerer bedre en du sikkert tror. Lige nu tilbyder jeg gratis forsamtale (30 minutter), den næste samtale (50 minutter) koster 500 kr.


Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at ringe eller sende en sms 42 72 88 41Læs mere om online terapi

Vi kender det alle sammen, nogen gange vil børnene eller den unge ikke det samme som os. Vi har alle oplevet, at nå dertil, hvor vi synes, at vi har prøvet alt, og lige meget hjælper det. Nogen gange kan problemerne hobe sig op, og det kan være svært, at komme videre.

 

Det første skridt mod forandring er altid at vælge at gøre noget andet. Det skridt kan være familieterapi.


Læs mere om familieterapi

Sæt dig selv først.


Terapi handler ikke kun om forandring og udvikling. Terapi handler også om at acceptere sig selv, at forsone sig med egne fejl og mangler, og at have mindre behov for at vente med at leve livet før der er sket en grundlæggende forandring.Mange børn og unge oplever problemer, der påvirker deres psykiske velbefindende, det har indflydelse på hvordan de trives i hverdagen, deres sociale liv, skolegang, selvværd og selvopfattelse. Uløste og langvarige problemer forhindrer børn og unge i at udleve deres interesser, kompetencer og drømme. Hér kan terapi hjælpe.Læs mere om terapi til børn og unge hér

Vil du vide mere? Så er du selvfølgelig velkommen til at maile, SMS'e eller ringe.


Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)


 FÅ HJÆLP NU! RING ELLER SKRIV


Mobil: 42 72 88 41

Mail: tb@thomasboettern.dk